Info

Gerda van Ekris

Ik werk in opdracht voor onder andere architectenbureau’s, projectinrichters. Maar fotografeer ook evenementen zoals de Pecha Kucha Night in Amersfoort of doe mee met de Slide Luck Show. In de studio die ik deel met de fotografen van het KeistadFotoCollectief aan de Stadsring in Amersfoort maak ik portretfoto’s van mensen of groepen, zoals voor Teatro Obstinato.

Daarnaast leg ik mijn ziel en fotozaligheid in het begeleiden van ‘mijn’ cursusgroepen ‘Architectuurfotografie’ en ‘Themafotografie’. Incidenteel geef ik een half jaar les via het lokale Latent Talent.

Voor mijn cursusgroepen heb ik een gouden formule gevonden: aan de hand van praktijklessen gaan we gezamenlijk op pad, waarna na 2 á 3 weken de resultaten besproken worden in een avondles bij mij thuis in Leusden of in mijn studio in Amersfoort. Een gouden greep, waarin de deelnemers en ikzelf veel plezier hebben. Bestaande groepen blijven lange tijd bij elkaar.

Omdat ik lange tijd in de Ruimtelijke Ordening werkte (o.a. organisatie van architectuurexcursies en het beheer van beeldbanken) heb ik een passie ontwikkeld voor architectuurfotografie. Ik heb vier jaar les gehad van architectuurfotograaf Herman van Doorn (Concordia school voor Fotografie, Utrecht), met als specialisatie architectuurfotografie.

Sinds 2014 ben ik aangesloten bij het KeistadFotoCollectief in Amersfoort, een groep van 15 enthousiaste fotografen. Het Collectief beheert gezamenlijk een goed ingerichte studio annex galerie. In de galerie hangen eigen foto’s van de leden.

Het werken in de studio heeft zijn eigen kwaliteit, daar getuigen de portretten elders op deze site van. Ik houd er van met mensen te werken. Een goede portretfoto geeft voor mij vooral het karakter, de persoonlijkheid van mijn onderwerp weer.

 Voor meer informatie en vragen kunt u uw mailadres achterlaten op onderstaand formulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Links:

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s