Fotogroepen

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.


Nieuw programma voor mijn twee groepen! 

Het programma voor de Themagroep kunt u hier vinden: Programma-Themagroep 2018/2019


Het programma van de Architectuurgroep staat hier:  Programma-Architectuurgroep-def


De ‘Themagroep’ is een groep gevorderde fotografen, die vaak wat langer met elkaar optrekt. Zij houden zich bezig met algemene fotografie en iedere module heeft een ander thema (onder meer straat-, portret- en landschapsfotografie,er wordt in de studio gewerkt en middels workshops). Deze groep houdt zich intensiever bezig met conceptuele fotografie en het ontwikkelen van een eigen handschrift en werkt gedurende het jaar een zelfgekozen opdracht uit.

De ‘Architectuurgroep’: zij fotograferen in een architectonisch boeiende omgeving (van Leeuwarden tot Den Bosch en sluiten af in het buitenland). De deelnemers komen  uit het hele land en we vinden elkaar meestal centraal op één van de stations. Dit jaar staan onder meer excursies naar Enschede (Roombeek), Zaanstad (Centrum en industrieel verleden), Amsterdam (Houthavens), Tilburg (University, Spoorzone, Kunstcluster) op het programma. De buitenlandexcursie zal naar Mons (voorheen culturele hoofdstad) en Ronquieres (scheepshelling) gaan. We reizen gewoonlijk samen op basis van carpoolen, incidenteel kiezen we voor de trein.

De kosten voor beide groepen bedragen per jaargang € 260,00 incl. BTW. Incidenteel kunnen praktijklessen/excursies duurder worden door entrees of het inhuren van gidsen.
We werken met modules (praktijkles/excursie en aansluitend bespreekavond); u kunt meedoen voor de volle jaargang of voor drie modules (prijs is dan € 180,00). Een losse module kost € 65,00.
Instappen kan per module (excursie&praktijkles). Informeer naar de mogelijkheid om per afzonderlijke module mee te doen: gerdavanekris@gmail.com.

Preview voor de Themagroep:


Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Het programma voor de Themagroep kunt u hier vinden: Programma-Themagroep 2018/2019


Preview voor de Architectuurgroep:

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Meer informatie via gerdavanekris@gmail.com of 0612030035

Advertenties