Architectuurgroep

Deze diashow vereist JavaScript.


De Architectuurgroep start zondag 22 september weer op. Download hier het nieuwe programma. Programma-Architectuurgroep-2019-2020-def


In september begint deze groep vaste deelnemers aan het programma voor het seizoen 2019-2020. Zij fotograferen in een architectonisch boeiende omgeving (van Leeuwarden tot Den Bosch en sluiten het jaar af in het buitenland). 

In het komende jaar zullen we onder meer een fietstocht door Amersfoort maken, begeleid door stedenbouw-kundige Johan Galjaard. In Hilversum maken we een voor onze groep, exclusieve rondleiding door het raadhuis van Dudok, kijken rond bij hotel Gooiland en sluiten af bij sanatorium Zonnestraal. In het vroege voorjaar bezoeken we het Provinciehuis van Arnhem en laat stedenbouw-kundige Mayke van Dinter ons haar Eindhoven zien.

Onze buitenlandexcursie gaat naar Dusseldorf. Natuurlijk staat de architectuur van de Medienhafen op het programma, maar we kijken ook naar de fotografie van de Dusseldorfer Fotoschule.

Laat het weten als je belangstelling hebt voor het hele programma of voor een onderdeel (gerdavanekris@gmail.com). 


We reizen gewoonlijk samen op basis van carpoolen, incidenteel kiezen we voor de trein. Iedere excursie wordt gevolgd door een bespreekavond op onze vaste locatie in Amersfoort.
De kosten bedragen per seizoen € 280,00 of € 70,00 per module (excursie plus bespreekavond).
Belangstelling? Informeer dan naar de mogelijkheid om  mee te doen: gerdavanekris@gmail.com.
Meer informatie via gerdavanekris@gmail.com of 0612030035