Coaching

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Binnen mijn gespecialiseerde fotografentrajecten (all round en architectuurfotografie) zoek ik nog twee á drie deelnemers.

De ‘Excursiegroep’: zij fotograferen in een architectonisch boeiende omgeving (van Leeuwarden tot Den Bosch en incidenteel naar het buitenland). De deelnemers komen  uit het hele land en we vinden elkaar meestal centraal op één van de stations. Dit jaar staan onder meer excursies naar Dordrecht (Dordtyard), Haarlem (Drostefabriek), Amsterdam (Bijlmer) Utrecht (Sint Willibrordkerk) en Keulen/Vaals op het programma. Bij deze excursie overnachten we in Keulen. We reizen gewoonlijk samen op basis van carpoolen, incidenteel kiezen we voor de trein. De kosten voor deze groep bedragen  € 240,00 incl. BTW.

Meer informatie over deze groep Kort Overzicht Excursiegroep 2017-2018.
Instappen kan per module (excursie&praktijkles). Informeer naar de mogelijkheid om per afzonderlijke module mee te doen: gerdavanekris@gmail.com
De ‘Themagroep’ is een groep redelijk gevorderde fotografen, die vaak wat langer met elkaar optrekt. Zij houden zich bezig met algemene fotografie en iedere module heeft een ander thema (onder meer straat-, portret- en landschapsfotografie,er wordt in de studio gewerkt en middels workshops).Tijdens een intakegesprek kunnen we met elkaar kennis maken en zo leren we niet alleen elkaar, maar ook de camera kennen en ‘en passant’ nemen we de belangrijkste lichtmeet-technieken mee.Ook in deze groep worden op gelijke wijze als bij de andere groep de praktijklessen afgewisseld met bespreekavonden. Op basis van gemaakte foto’s worden diepere thema’s en fotografische theorie gecombineerd. Zo leert iedere deelnemer waar zijn voorkeuren en vaardigheden liggen. Ook hier is instappen per module (praktijkles&bespreekavond) mogelijk.
Het programma downloaden kan Programma-Themagroep. 
De kosten voor deze cursus bedragen € 210,00 inclusief BTW. Instappen kan per module (praktijkles en bespreekavond).

Praktisch

In een vaste regelmaat van 3 weken trekken de enthousiast foto-creatievelingen er op uit. De ene helft ‘De Excursiegroep’ bestaat uit  tamelijk ervaren architectuurfotografen. De andere groep houdt van fotograferen en veel ontdekken, dat doen zij aan de hand van verschillende thema’s ‘De Themagroep’. Elke groep is maximaal acht fotografen groot.

De twee groepen zijn op gelijke wijze georganiseerd. Vijf praktijklessen worden na 2 1/2 week gevolgd door een bespreekavond in de studio in Amersfoort (Muurhuizen 104, Stad van Cahen). Instappen is per module (praktijkles-bespreekavond) mogelijk, evenals je incidenteel inschrijven voor een module (als de vaste groep daar geen hinder van ondervindt). De grootte van de groep blijft beperkt tot ten hoogste acht deelnemers. In de bespreekavond wordt een selectie van de eerder gemaakte foto’s besproken en aangevuld met een overkoepelend technisch of fotografisch thema. Daarna wordt vooruitgekeken naar de komende excursie of praktijkles de daaraan verbonden opdracht. Zo gaan praktijk en theorie hand in hand. Omdat de deelnemers langere tijd meedoen, wisselt de samenstelling van de groep slechts langzaam. Soms is er een wachtlijst.

De deelnemers aan mijn cursus hebben voorrang bij het boeken van externe excursies, omdat ik het programma eerst aan hen aanbiedt.

Meer informatie via gerdavanekris@gmail.com of 0612030035

 

Advertenties