Contact

Mijn fotografie beweegt zich tussen twee polen: Het zakelijke werk van architectuur- en interieurfotografie voor diverse opdrachtgevers in de bouw en mijn architectuurexcursies met de Architectuurgroep of onder de naam Archipicts.
Belangrijk is de groep Architectuurfotografie. Hobbyfotografen die in een jaarprogramma vijf architectuurexcursies maken (gevolgd door een bespreekavond). Vier excursies in het binnenland en de afsluitende excursie naar het buitenland (Hamburg, Brussel enz.).
Vanuit deze coachingsgroepen is haast vanzelfsprekend mijn Excursieprogramma (Archipicts) voor derden ontstaan.
Via dit programma maken we diverse excursies naar het dichtbije buitenland: Ruhrgebied, Antwerpen, Mons en op de agenda Berlijn.
Ik werk in opdracht voor opdrachtgevers in de bouw: Bruil Beton & Mix, Vink Weg- en Waterbouw, Immano Interieurbouw, Tillmann bouwprodukten en architectuurprojecten van Dutch Design.
De strakke lijnen van de gebouwde omgeving, het weergeven van de textuur van een gebouw of brug, dáár gaat mijn hart sneller van kloppen. Kijken wat er gebeurd in de gebouwde omgeving, dat is mijn passie. Met mijn VCA op zak, kan ik op iedere bouwplaats veilig werken.
Portret Verkeerstoren Lelystad

Lelystad, Vliegveld. Foto: Marcel Steinbach.

Voor meer informatie en vragen kunt u uw mailadres achterlaten op onderstaand formulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Gerda van Ekris (Foto: Esther Branderhorst).