Programma 2022

Museum Insel Hombroich, Tadao Andopaviljoen

Het is zover, na veel drammen en zoeken, twijfelen en verrassingen kan ik een boeiend en kleurrijk programma architectuurfotografie aanbieden.

Langzamerhand glijden we in een soort van Covid-ritme: op pad in de zomer. In de winter, potentiële lockdownmaanden, wat gas terugnemen.
De komende maanden gaan we weer op pad, zowel in het binnen- als in het buitenland en vanaf november neem ik wat gas terug.

Op het programma staan mooie uitstapjes naar Hamburg, Parijs en Düsseldorf, maar ook dichtbij naar bijzondere projecten in Den Haag, Rotterdam, waar het Merwe-Vierhavenkwartier ons triggert. We sluiten af met een gedeelde excursie naar Amsterdam West (Westbeat) en Haarlem, waar we een kijkje gaan nemen bij een oude bekende: de gerenoveerde Koepelgevangenis. Zie de specifieke bladzijden voor meer informatie of vraag het programma aan.

Dat kan via: gerdavanekris@gmail.com


Houdt mijn website in de gaten voor de meest actuele gegevens en voor de komst van, wat we noemen, Flitsexcursies, vaak korte en snel te organiseren uitstapjes.

De buitenlandplannen zijn ambitieus. Duitsland blijft populair, ik ben dan ook blij om in juni naar Hamburg te gaan. Deze stad aan water van de Elbe blijft fascineren. We bezoek vanzelfsprekend de prachtige Elbphilharmonie, de trotse concertzaal aan de Elbe.

De hoofdstad van onze buurman Noordrijn-Westfalen Düsseldorf staat in oktober op het programma. Natuurlijk gaat er veel aandacht naar de fotogenieke Medienhafen, maar ook het nieuw ontwikkelde Ko-Bögengebied is de moeite waard.

Voor het eerst staat Parijs (in september) op onze agenda. We zien de meest spectaculaire musea (Fondation L.Vuitton, Branly), maar zullen ook genieten van de altijd levendige historische binnenstad, zoals wat eten in de Rue Mouffetard, Saint Germain des Prés . De foto hierboven is het dakterras van musee Louis Vuitton. Deze excursie loopt snel vol. Wil je mee…. laat het me weten.

Dat kan via: gerdavanekris@gmail.com

Advertentie
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Fotografie

Door Gerda van Ekris

Gerda van Ekris Fotografie. Fotografie van de gebouwde omgeving. Foto-excursies naar interessante plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: