Tijd voor Architectuurfotografen

Ik ben meer dan trots dat ik zaterdag 15 april een expositie mag openen van ‘mijn’ groep architectuurfotografen:       “Tijd voor Architectuur”.

Ik mocht als coach de laatste drie á vier jaar een groep ervaren en gedreven fotografen begeleiden bij het fotograferen van moderne architectuur door het hele land. Zo maakten we per seizoen vier binnenlandse excursies, veelal naar grote steden of meer gespecialiseerde tochten naar monumentale panden als de Van Nelle-fabriek. De laatste excursie van een seizoen gaat gewoonlijk we naar het buitenland. Zo was de groep twee jaar geleden in het Ruhrgebied, waar in het fameuze Zeche Zollverein een gespecialiseerde foto-excursie werd gemaakt. Vorig jaar waren de havens en omgeving van Hamburg (Elbphilharmonie) onderwerp van de fotografen.

De weerslag is terug te vinden in de foto’s op de expositie “Tijd voor Architectuur’ die vanaf zaterdag 15 april te zien is in de galerie van het Keistad Fotocollectief (Stadsring 96, Amersfoort). Het is mooi om als groep een passie te delen; voor de meesten was de liefde voor fotografie er al, de liefde voor moderne architectuur is er bij gekomen. De galerie is iedere zaterdagmiddag en zondag 16 april (KunstKijkroute, Amersfoort) geopend van 13.00 – 17.00 uur.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s